Anything Also Can...

Salam dears,
Si kembar 3 ni kan, bab bab benda main memang diorang amalkan prinsip 'anything also can' - apa saja benda yang ada boleh lah di buat main hehe.  Tapi kalau bab makan minum, the very cerewetsss laa plak, memilih!

Anyway, back to the topic.  Tak yah susah susah beli benda mahal buat mainan si kembar nih.  Diorang pun paham mak bapak nya bukan orang kaya banyak duit, orang biasa biasa jer.  So kalau teringin nak main playhouse, buat je umah kos rendah sendiri cam kat dalam entry INI.  Bila trasa nak skodeng orang guna tropong, buat je sendiri cam dalam entri INI.  Kalau nak pakai topi berfesyen futuristik yang stylo mylo, buat je sendiri macam dalam entri INI.  

And bila trasa nak pakai topi yang lawa warna warni, pandai pandai laa buat camni....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Paper bag pun jadik laa.  Cantik apa kaler kaler & ada design kan, kan?

Tak muat sebab beg kecik, kepala besar haha.
Kepala besar takpa, jangan besar kepala sudah ;-)

AND

Kalau nak mencantikkan mainan lama bagi nampak baru, then cuci je laa sendiri...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Bergotong royong mencuci kungfu panda ni bagi cun balik.
Span basuh pinggan aii jugak yang menjadi mangsa uhuk uhuk.

Fahmi (kanan): Gosok camni tau, jangan tekan kuat sangan nanti calar.
Fauzi (kiri):  Ohhh okeh, faham bro!

Fauzi (tengah):  Lepas dah cuci kita tiup tiup skit bagi cepat kering.
Faris (kanan): Roger, mai nak tolong tiup jugak.
Fahmi (kiri): Dah kering nanti masuk dalam beg ni wokeh, kita bagi Mama buat belated Mother's Day present.  Save bajet!

Amboi anak anak anak Mama nih, semua benda nak save bajet.  Ikut perangai sapa laa agaknya ni kan? hehehe ;-)

Labels: ,