Terlepas Pandang, Sorry!

Salam dears,
Disebabkan last week banyak hari Mama tak bukak blog nih, terus terlepas pandang mesej yang 'Guest' tinggalkan kat shoutmix Mama. Hari ni dok membalas jejak baru prasan, sorry, sorry!  Jangan marah ehh...

To answer her question, Mama tak tau nak kata perlu ke tak beli before bersalin.  But kitorang dulu, memang beli siap siap sebelum bersalin.  Sebab Mama & Ayah prefer semua tu dah siap ada masa nak bawak balik babies ke umah, nak bilik babies dah complete ler kununnya hehehe. 

And nasib baik gak dah beli awal awal, coz tak lama lepas tu Mama kena dok wad for 2 months sampai laa bersalin.  Kalau tak, terpaksa laa Ayah fenin sorang sorang pikir nak beli katil or playpen yang camna, nak beli kat mana, bajet camna etc etc, kan Ayah kan? hehehe

But nak beli before or after bersalin tu, it's your own decision dear :-)

By the way, dulu pernah ada gak reader tanya soklan lebih kurang camni and Mama ada buat entry panjang lebar, cam biasa aii tak pandai tulis pendek pendek hahaha.  Kalau sudi jemput laa baca entry INI yer.

Alamak Mama baru terprasan, soklan dalam entry dulu tu pun Mama lambat jawab gak.  Cam trend laa plak - soklan berkaikan tido -> Mama lambat jawab, hampeh! Hehehe.

Sowwiii... :-)

Labels: