Teringin Nak Belayar...

Salam dears,
Semalam Mama pakai tudung Aidijuma yang design kapal layar/yacht pergi kerja. Masa dalam komuter, tiba tiba terfikir....kalaulah aku dapat naik kapal, belayar seluruh dunia, kan ke best... 

Dari sehelai tudung, terus jadi berangan ahakksss :-)

Bayangkan, berehat santai di atas kapal. Laut yang indah terbentang luas didepan mata. Rasa angin sepoi sepoi bahasa kena kat muka. Sekali sekala nampak ikan dolphin dok melompat lompat dalam air. Owhhh indahnya! Amboiii berangan sakan!  Lepas tu, terus mengGoogle tengok gambar kapal....dan teruskan lagi berangan hahaha ;-)

(source)
Smartnya design kapal ni

(source)
Speechless *ternganga mulut*

Luxury yacht
(source)
Bayangkan, bangun pagi tengok laut terbentang luas macam ni...

(source)
Luxury yacht...cantiknyaaaa....

(source)
Romantik!

(source)
Bestnya kalau dapat berendam dalam bath tub tu

charter Miami
(source)
Confirm tidur lena kalau camni

Bayangkan, kalau betul betul ada design macam ni, cantik!

Tropical Island Paradise by Yacht Island Design
Tropical Island Paradise by Yacht Island DesignTropical Island Paradise by Yacht Island Design
(source)

Kalau dapat naik cruise pun best juga. 
Credit Photo owner
(source)

Tambah plak kalau ada kolam camni untuk anak anak enjoy
Superstar Virgo
(source)

(source)

Kan...best kan, kalau dapat merasai percutian atas kapal camtu. Tapi...hmm...for now aii setakat mampu tengok dan berangan jer haha. Takpa lah, berangan itu free ;-)

Labels: ,