Bila Stress...

Salam dears,
Sebulan sekali, Mama mesti stress tahap gaban! Siapa buat silap sikit, cepat jaa aii sentap. Pastu tidur pun tak lena. Tapi mandi still basah & makan still kenyang lah hehe

Ehhh bukan disebabkan PMS i.e. datang bulan, tapi stress sebab buat payroll! Hahaha. Teruk benar,  buat payroll pun sampai tidur tak lena hehe. Haa siapa yang buat payroll juga, mesti faham kenapa, kan? Kan? Hmm bila stress tu, mula laa meroyan yang bukan bukan....

Status kat Facebook semalam.

Haaa...sapa nak cipta kan 'Jarvis' untuk aii? Tapi kawan Mama kata, kalau ada Jarvis, then Mama kena laa pakai baju macam Iron Man haha. Cuba imagine, Mama pakai sut Iron Man tu, sure gempak kan? Haha. Tapi...kat perut tu tak dak 6-pack, 1 big pack saja hahaha.

(pic from Google)
Kalau Mama pakai sut camni, confirm takdak staff yang berani mai tanya apa apa pasal gaji ;-)

Hmmm ok lah, done meroyan for now. Kena sambung buat kerja....huwaaa... Rindu blog sebenarnya ni...

Labels: