Terasa Diri Disayangi!

Salam dears,
Semalam Mama bagi duit RM5 kat Fauzi untuk bawa ke sekolah, sebab katanya cikgu suruh beli plastisin dan buku Pafa.

Sepanjang hari Mama dok pikir, cukup ke tak duit tu. Kalau cukup & ada baki, apa laa agaknya yang akan dia beli. Sebab si kembar ni, pantang dapat duit mesti belanja sampai habis! Mama dah siap 'karang' dah teks ucapan yang bakal disampaikan kalau dia buat beli mainan ke komik ke atau yang seangkatan dengannya hehe

True enough, dia dah belanja duit baki buat beli benda lain! Tapi kan....Mama tak jadi nak marah bila diorang dengan excitednya bagitau "Fauzi beli.....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

....bunga untuk Mama!"
Awww so sweetttt *melting*

Walaupun bunga plastik je, aii like sangat sangat. It's the thought that counts. Terasa diri disayangi, terharu aii tau *sob*sob*lap mata*

Tapikan...dalam melting melting tu, tersebut gak ishh mahalnya bunga camni pun RM1! Bila dengar tu, terus si Fahmi report yang asalnya bunga tu ada teddy bear kecik gak, tapi si Fauzi dah buang! 

Adeh...kenapa buang? Jawapan Fauzi "sorry Mama" sambil buat muka mintak simpati. Bila ditanya kenapa beli bunga? Dia jawab "sebab Fauzi nak bagi Mama, sebab Fauzi sayang Mama". Awwww ok ok...Mama tak jadi nak marah hehehe

Pastu kan...si Fahmi & Faris pun pakat sibuk mintak duit plak, nak beli bunga untuk Mama juga. Erkkk...nak beli bunga untuk Mama, tapi mintak duit dari Mama? Acaner tu? Hahaha

Tumpang posing ngan bunga si Fauzi ;-)

Labels: ,