Pick Me Up

Salam dears, 
These few days, Mama tak berapa sihat. Rasa 'down' je, physically & mentally tired. Semangat nak menulis di blog pun ntah ke mana.

Tapi bila baca komen ni smalam, buat Mama tersenyum jugak. A simple note from a loyal reader, buat Mama rasa berbaloi berblog.



It's nice to know that someone actually reads what you write, 'hears' what you have to say & actually did something based on your recommendation. And it made her children happy too. It's a nice feeling, right?

Tu satu contoh je, actually banyak lagi komen daripada readers lain yang bila Mama baca, it puts a smile on my face & a song in my heart, chewahh hehe. Seronok dapat berkongsi rasa, bertukar cerita & pendapat dengan korang semua :-)

Thanks pada semua yang sudi baca blog ni all these years, walaupun ntah apa apa je yang Mama merapu kat sini hehe.

Thank you for being my friend, kalaupun setakat di alam cyber saja. U all are my 'pick me up'. Thank you! :-)

Labels: