Buat Kerja Gila!

Salam dears,
Seriously, dah lama Mama tak buat kerja 'gila' camni! Tak sangka aii masih mampu hehehe

Apa kebendanya keja gila tu? Well...dari 10.30 pagi sampai lah ke 6.15 petang aii bershopping di Sogo! Hampir 8 jam tu, wuhuuuu!

Mampu bertahan sebab 8 jam tu inclusive of lunch break, tea break & 'sakit pinggang' break. Giler sakit kaki & pinggang wehhh menampung badan aii yang 'comei' ni hehe.

Mana tak lama, 3 level kot Mama jelajah (ladies apparel, men's & kids). Pastu shopping within a fixed budget, giler susah takut terbabas. Cuba try test berbelas helai baju, yang dibelinya 4 helai jer. Susah benar berbadan 'sado' ni tau hahahahah ;-)

Skarang on the way balik, naik LRT. Nak turun pun tak larat dah ni. Alangkah bagusnya kalau LRT leh berhenti depan umah kan.... *sakit kakiiiii*