Ada Bakat Jadi Blogger Tak Ni?

Salam dears,
Cuba korang baca ni...rasa rasa ada bakat tak si Fauzi ni nak jadi blogger?

karangan
Karangan pertama si Fauzi
Camna? Boleh jadi personal blogger tak? 
Menulis daripada kaca mata sendiri gitu kannn ;-)

Hmm nak tulis banyak tu pun ambik masa dekat sejam kot, jenuh dok mengadap dia suruh tulis tau. Sebab bab mengeja dia belum cekap, jadi memang kena guide lah kan. 

In terms of content, boleh dikatakan 70% idea tu idea dia. Mama ni jadi macam censorship board gitu laa. Kalau ikutkan dia, Mama Ayah ada kipas, ada lampu pun dia nak tulis tau! Hahaha!

Lagi satu yang kelakarnya kan, siap boleh gaduh ngan Mama sebelum buat karangan tu sebab dia kata cikgu suruh salin tulisan 'tajuk: ibu bapa saya' tu je & bukannya buat karangan! Bila Mama kata 'ok tak yah buat lah, nanti cikgu marah, Fauzi jangan marah Mama plak', barulah dia nak tulis karangan tu tau *sigh*.

Anak ohh anak, ada hati nak argue ngan Mama ehh? I'm your mother okay, I'm always right! Hehehe 


Psttt...abaikan kesalahan ejaan 'berkerja' tu yer. That is what happens when hubby doesn't want to believe his wife ;-)

Labels: , ,