Johnny Rockets: The Original Burger Yang Sedap!

Salam dears,
"OMMGGG! Banyaknya! Camna nak makan tu?!!"

That was my first thoughts when I saw that huge plate of "The Original" burger at Johnny RocketsAvenue K. Serious, terbeliak biji mata & ternganga mulut gak laa dok pikir camna nak abihkan tu. 

Johhny Rockets
A generous portion. Serious kenyang *burppp!*
The Original Burger - meaty, tender patty served with crisp coral lettuce, fresh tomato slice, diced onions, relish, pickles, mustard & mayonnies. RM19.90.

The taste? Bagi Mama, sedap! Fries nya besar besar, sayur coleslaw tu rasa fresh & crunchy and the best thing is of course the burger patty - meaty & quite juicy *drooling*. Pastukan, disebabkan burger tu besar & tebal, Mama terpaksa makan guna garfu & pisau wokeh. Terus feeling feeling mat salleh gitu hehehe

Johnny Rockets
(photo credit to Sue Izza)
Original Shakes Vanilla - really thick & creamy, sedap...
RM14.90

Dah laa burger besar gedabak, minum pulak Vanilla Shakes yang pekat ni, memang awesome wehh! Pastu tengah dok syiok mengunyah tu, tetiba staff Johnny Rockets ni pi menyanyi & menari. Terus tempat tu terasa 'happening'! Rasa cam nak bangun berjoget ngan diorang jer...tapi aii is cancel sebab takut nampak perut aii yang berjoget lebih hahaha!


It was fun to watch them dance :-)

Hmm next time Mama pegi Johnny Rockets, Mama nak try yang ni pulak...
(pics from facebook Johnny Rockets)
The Houston

Black Pepper Grilled Chicken
Ishhh nampak sedapnyaaaa *drooling*

Overall, I enjoyed my meal at Johnny Rockets, Avenue K. It is the place for casual dining, in a relaxed, fun & friendly environment. Go on, have a great day at Johnny Rockets! :-)

Johnny Rockets, Avenue K 
Lot G-8A, Ground Floor, Avenue K, 50450 Kuala Lumpur.

Facebook: Johnny Rockets Malaysia
Instagram: @johnnyrocketsmy


Labels: , , ,