Boleh Pecah Gegendang Telinga!

Salam dears,
Peningggg kepala Mama duduk dalam keta bila si kembar 3 ni tengah ada mood nak bergurau senda yang 'over' macam dok kat umah.

Bisinggg laa nak ooi! Kalau kat umah ok lagi sebab ruang terbuka (walaupun fenin gak kadang kadang). Tapi ni dalam keta tertutup, sempit, berganda ganda kekecohannya...leh pecah gegendang telinga Mama ni nak ooi dengaq jerit pekik korang tu tau *sigh*

Tapi at same time klakar gak dengar apa yang diorang dok main. Jadi superhero laa, polis tangkap pencuri laa, transformers laa, kungfu laa... Skarang tengah jadi robot lawan katak. Ehh camna tu, robot lawan katak? Aiyooo macam macam laa idea si kembar ni, meriah! Hehehe...

Labels: ,