Akhirnya Gantung Jugak...

Salam dears,
Setelah dah brapa lama ntah Mama buat benda nih, akhirnya bergantung jugak kat dinding umah ni.  Happy sangat Mama tengok.  Apa kebendanya yang dah kena gantung tu?  Mai aii nak tunjuk skit....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tadaaaaa....

Walaupun simple je...tapi rasa cam berseri skit dinding ni bila dah gantung gambar kan? :-)

 Ni poster buat sendiri tau.
Err ekceli bukan laa buat sendiri sangat pun.
Buat guna Photobook nye software, tapi susun & design sendiri sesuka hati sesedap rasa aii lah hehe

 Cantik tak aii design? 
Design laa sangat kan, tak kreatip langsung takat susun pics camtu jaa hahaha :-P

Posters to Mama beli voucher from Groupon, masa tu 19 hinggit for 3 posters. Pastu  lepas poster dah siap, Photobook charge pos 8 hinggit je kot.  So total cost for 3 posters cuma dua puloh tujuh hinggit saja.  Murah kan, kan, kan?  Frame beli kat Ikea, tak ingat dah brapa hinggit tapi Mama beli antara yang paling simple & murah kot.  Aii kan cheapskate hehe *wink*wink*

Mama lagi suka gantung pics famili camni dari pics bunga ka apa ke.  Sebab bila tengok mesti tersenyum teringat semua kenangan manis tu, chewahhh ;-)  Si kembar 3 pun sama, contohnya kan bila tengok pics dia akan crita balik "tu masa kita pegi Legoland tu kita naik roller coaster, kita rasa cam nak muntah!" hehehe.

By the way, Mama memang suka sangat beli voucher Photobook dari Groupon, korang suka tak? Best wooo buat Photobook, leh jadi addicted tau ;-)

Labels: , , ,