Jalan Jalan Cari Transformers

Salam dears,
Pagi smalam dengan penuh semangatnya kitorang pi terjah Midvalley...jalan jalan cari Transformers.  Nope, bukan pi tengok movie Transformers yang baru tu, tu tak kluar lagi. Tapi pi tengok patung Transformers besar gedabak...ada Optimus Prime and Bumblebee. Mama memang minat crita Transformers, si kembar 3 pun suka.  So bila ada peluang nak ambik pics ngan Transformers, rugi laa kalau tak pegi kan... 

Here are some pics kitorang berposing ngan Transformers. Pastu ada satu booth untuk ambik virtual pic ngan Grimlock, yang tu nanti the organisers akan e-mail kan, tapi blum dapat lagi.  Tak sabar nak tengok pic tu...

Muka excited :-) 

Posing ngan Bumblebee

Ngan Bumblebee lagi...tapi ni size laaagi besar!

Optimus Prime yang hensem hehehe

Dah puas tengok patung Transformers, kitorang tersinggah plak kat Toys R Us.  Ada promotional booth mainan Lego Hero Factory, si kembar pun try laa main seround dua.

Jalan jalan lagi, jumpa plak race simulator nih. 
Dapat laa Ayah prasan kekunun racing F1 seround hehe

Ada plak booth jual mainan keretapi ni, kusyuk 3 orang dak kecik ni membelek.
Belek kotak je pun punya lama sambil pot pet pot pet sama sendiri hehehe

Sian tengok diorang dok belek je, belikan laa satu set dengan syarat kena share.
 Sampaikan plastik pun kena bawak sama sama camtu, kata share kan heheheh

Memang puas hati laa si kembar ni smalam, dah laa dapat tengok Transformers, dapat plak mainan baru.  Happy! Ohh by the way, Transformers tu ada kat Midvalley sampai hari ni jer (8 June).  Kalau sesapa nak pi tengok, pi cepat...ada kat East Atrium and Lobby, Ground Floor.  Cepat cepat....pi ambik pics cepat...buat kenangan ;-)

Ishhh tak sabarnya nak tunggu movie Transformers: Age of Extinction....lambatnyaaa nak tunggu akhir bulan ni....

Labels: , ,