Rajin tak?

Salam dears,
Minggu ni minggu peperiksaan untuk si kembar 3 nih. Ishhh rasa cam anak dah besar sangat plak ada minggu exam, macam benda serius je kan. Padahal exam kat tadika je pun, blum SPM lagi ;-)

Anyways, hari ni diorang periksa subjek English. So pagi tadi sambil dok tunggu Mama n Ayah bersiap, Mama suh laa diorang baca buku skolah. Stadi skit laa kununnya tu. Rajin kan kitorang kan, kan, kan? Hehe

Harap harap diorang boleh laa jawab soalan exam tu. Hmmm ekceli harap diorang at least akan cuba jawab soalan. Last time exam ada laa sorang tu tanak buat pun, jenuh cikgu kena pujuk duduk sebelah baru nak jawab, last last fail hehehe.

So this time, harap all 3 akan duduk and at least try to finish answering all questions. Harap pass all subjects pun jadi lah ye anak anak ku sayang :-)