Borong!

Salam dears,
Smalam masa lunch break je laju laju Mama pegi memborong kat kedai Chamelon @ Nu Sentral.  Borong apa?....

...memborong klip rambut!

Sebabnya ada sales....5 items @ RM5.00 only.  Jadinya satu barang sehinggit jer! Murah giler kan?  Kalau normal price memang tak dapat laa harga tu. Contohnya yang getah rambut warna hitam tu, normal price RM9.80 tau. Mana laa aii tak meroyan nak beli semua benda hehehe

Klip & getah rambut tu memang slalu pakai, so rasa berbaloi sangat beli time murah camtu. Kununnya stok setahun ler tu hehehe

Errr...tatau laa sampai bila sales kat Chamelon tu.  Masih trasa rasa cam nak pegi lagi jer nih....haishhhh! ;-)

Labels: