Annoyed!

Salam dears,
Mama rasa annoyed sangat sangat bila naik komuter (or any public transportation) and ada orang pasang lagu kuat kuat kat handphone ka apa apa music player. Ishhh menggangu ketenteraman sungguh!

Not everyone likes the same kind of music. Lagu yang sedap kat telinga kita, mungkin 'menyakitkan' telinga orang lain tau. U mungkin suka lagu tu, but orang lain menyampah, sian orang yang tak suka pun 'terpaksa' dengar jugak.

Kalau tak suka tutup laa telinga? Kalau tak suka pi laa naik tren lain? Well, u yang nak dengar lagu tu, u laa yang pakai earphone/headphone. Don't be selfish! Please respect and be considerate of other people laaa!

*mood hangin letih balik keja lewat kena dengar lagu leleh mendayu dayu sakit telinga aii*