I'm A Wolf Fan!

Salam dears,
The Big Bad Wolf book sale (BBW) is here again! Yahoo! Same place like last year - MIECC @ The Mines.

Kali ni lagi hebat dari tahun lepas, sebab it's open 24 hours non-stop from 6-15 December ni. Yesss...korang nak datang shopping buku tengah malam or pagi pagi buta pun boleh wehhh.

Mama? Opkos dah bershopping dah. In fact, ni baru sudah ler nih, dok tunggu Ayah datang jemput. 'Hasil tangkapan' tahun ni 57 books for RM156 saja, murah kan? Mana tak nya, ada buku yang harga sehinggit je satu, happy yang amat aii tau hehe :-)

But this year Mama fokus beli buku budak budak, for myself beli 3 jer. Sebabnya skarang Mama dah kurang masa nak baca buku, stok buku kat umah tu pun still ada a few blum habis hehe. So, let's spend more for the kids.

Hopefully, next year akan ada lagi BBW sales ni kan. I'm definately a wolf fan, yeahhhh ;-)