Sweet Moment

Salam dears,
Masa nak turun tangga pagi tadi dari umah ke parking, si Fahmi ajak Fauzi "adik, jom pegang tangan" and 2 orang dak tecik tu jalan turun tangga sambil berpegangan tangan. Mama tengok rasa macam oh so cute...tersenyum ja Mama tengok diorang, bahagia rasa :-)

Bila tengok tu, si Faris plak ajak "Mama, nak pegang tangan" so Mama pun pegang laa. Pastu dia kata "Mama pegang laa banyak banyak" meaning pegang laa kuat kuat. So Mama pun pegang erat erat & Faris tersenyum manis, happy. Time tu Mama dah cair dah, tengok muka cute tu hehe.

Tetiba sambil dok jalan turun tangga tu dia kata plak "Mama, Faris nak cium pipi Mama". Alahai terus cair giler aii tau, berbunga bunga rasanya hati :-)

Hmm ni lah sweet moments yang Mama akan kenang sampai bila bila, saat anak anak sangat membahagiakan, Alhamdulillah :-)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Labels: ,