Pegang Tangan...

Salam dears,
Tengok laa si kembar 3 tu, jalan naik tangga pun nak kena pegang tangan ramai ramai camtu. Macam baik je kan jalan together gether kan?

Padahal yang sebenarnya kena hold hands camtu sebab nak elakkan pergaduhan. Gaduh apa? Gaduh berebut sapa dapat naik tangga & sampai dulu dia menang *fenin*.

So untuk nak bagi sampai bersama sama & semua orang menang (kununnya lah), maka naik laa tangga sambil pegang tangan camtu hehe.

Bila diorang sampai atas je, pakat jerit sekuat hati "yay kita menang! Mama kalah!". Haishhh habis satu blok dengar laa hehehe