Bajet Hensem...

Salam dears,
Kat handphone Mama ni Mama letak pic si kembar 3 as wallpaper. Standard laaa mak mak kan, mesti nak letak pi anak kan? :-)

Dah few times bila si kembar ternampak pic tu, mesti akan buat komen yang sama. Dulu si Faris, masa baru lepas potong rambut almost botak, bila dia nampak pic kat hp Mama ni terus kata "Eh kembar 3...ada rambut! Encemnyaaa!".

Smalam si Fahmi plak, nampak je pic kat hp ni, dia kata "Wow hensemmm!". Pastu berlalu pegi macam oh-biasalah-puji-diri-sendiri-itu-normal ;-)

Pastu Mama saja tunjuk kat Fauzi plak sambil tanya hensem ka? Dia selamba je jawab "Aa aaa hensemlah!"

Konpem! Anak anak anak aii tiga tiga orang jenis bajet henseem! Hehehe... Korang nak tengok pi mana yang si kembar ni pakat kata hensem sangat tu? Ni lah dia picnya..tadaaa...


Tiga orang budak tecik yang bajet hensem! hehehe ;-)
 


Labels: ,