Athirah Dzakiyyah

Salam dears,
Athirah Dzakiyyah...sedap kan nama nih. Ni lah nama anak sedara Mama yang terbaru. Athirah = mulia/utama, Dzakiyyah = cerdas/bijak, indah kan? :-).

She was born on 2 July tapi Mama blum sempat nak pi melawat dia n
her mummy, takat tengok pics jer. Sebab these few days Mama asyik balik keja lambat, dah keletihan n lagipun rasa tak elok plak nak pi melawat baby tecik ni lewat lewat malam sangat kan.

Ishh geramnya tengok pipi Athirah yang bam bam nih, tak sabar nak pi gomol gomol dia :-)
 
 Ishhh gerammnya tengok pipi tu...
 
Dah ada double chin! Nampak tak, nampak tak? hehe