Sunday, June 9, 2013

Habis laa basah!

Salam dears,
Si kembar is ejoying themselves ni. Bergelak ketawa gumbira sakan.
Sronok dapat mandi kolam la katakan.
Kitorang dah lama tak datang mandi kolam ni. So dah datang ni memang heavan laa untuk si kembar :-).
Tapi yang Mama tak pahamnya ialah  bila kejap kejap ada la budak tecikkomen camni - "alaa tengok ni, abih dah basah baju!".
Errr korang tu mandi kolam, main air, bukan ke memang akan basah baju? Haishh terkonpius aii hehehe

7 comments:

~aSHa~ said...

1st time ke blog ni..

seronok baca ttg si kembar kamu yg byk keletah...

Mia Liana said...

memang lah basah.. kalau mandi kolam... hihihi

Latifah said...

Ala mama, mana gambar?
Nak tengok juga budak tecit main air.
hehehe...

Mama Kembar 3 said...

~aSHa~: welcome! :-)

Mia Liana: tu laa kan, tu yg buat Mama terkonpius & gelak tu hehe


Latifah: gambar ada tp tak reti nak upload skali ngan post smalam, sbb update guna phone je time tu hehe

Anonymous said...

MAMA DTG KOLAM KT PUTRAJAYA NI EH? YG BIASA MAMA DTG TU ? WAWA BIASA G JGAK BWK ANAK2,,KAT STU PRIVACY SBB JAUH DRI JALAN N XDE RMAI ORG.
BILA LA LEH JUMPA MAMA N KEMBAR3 KAT SITU ..(^_^)

WAWA PUTRAJAYA

Fifi Nadhrah said...

hahaha.. memang basah la kalau da kene air..

cik violet said...

Haha. comey :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...