Tak Yah Print Voucher...

Salam dears,
Ni ada latest update on Burger King's Hershey's Sundae Pie promotion yang Mama crita smalam.  Now lagi senang untuk kita enjoy the promo, tak yah print voucher dah.  Korang boleh pi je ke kaunter kat Burger King tu and ask for a Hershey pie at RM3.00.  Very the easy, yay!

Mama pagi pagi tadi dah penuh semangat print voucher tu.  Tapi tak sempat beli lagi, lunch time pi Burger King tengok barisan panjang so tangguh dulu.  Tadi masa nak balik keja pi lagi skali, still ada barisan panjang so tak jadi lagi.  Ishh ramai betoi laa peminat Burger King ni eh? :-)

Takpa takpa, the promo is valid till 16th May ni.  So masih ada masa and I will try again tomorrow.  Yakin boleh! hahaha :-P


Saja tepek pic lagi skali buat pembakar smangat nak pi berbaris kat Burger King esok hehehe

Labels: , ,