Pengubat Rindu

Salam dears,
Entry ni Mama sekadar nak tepek some latest pics of my heroes jer.  Kot kot laa ada sesapa yang rindu kat diorang kan ;-)  

Budak tecik 3 orang ni kan bila kata nak ambik gambar jer, terus masing masing buat pose yang ntah apa apa ntah.  Susah benar nak ambik gambar diorang dok diam posing dengan bersopan santun *sigh*.  

Tapi apa apa pun pose mengarut yang diorang buat, tetap cute lagi comei kan, kan, kan?  Ehemmm kasi laa can aii puji anak sendiri hehehe :-P.  Jom layan pics budak tecik 3 orang ni jom....

Dari kiri: Fahmi, Fauzi, Faris





Pic ni je laa yang agak proper skit kan? 
Tapi si Faris plak pandang arah lain, haisshhh fail jugak! *sigh*

Pssttt perasan tak baju kemeja diorang tu berbutang sampai ke atas, cam mat skema jer kan.  Diorang laa yang nak camtu, siap marah Mama "heiii aper ni tak utang ni? Tutup laaa!" (ayat si Fauzi hehe).  Haishhh mat skema betul laa kan bebudak nih? hahaha!

Labels: ,