Tuesday, February 26, 2013

No Earnings

Salam dears,
Mama baru je cashout earnings Nuffnang tadi, earnings yang dikumpul sejak bulan Oct 2012 lagi. Lamaaa tu... but earning nya 100 hinggit lebih skit jer.  Tak banyak, but jadi laa kan... ada jugak rezeki dari blog nih :-)

Now my nuffnang ad campaigns semuanya kosong, kosong dan kosong - no earnings dah huwaaa!  Moga moga ada laa rezeki dapat CPUV campaigns lagi pasni.  Tapi kan... kalau update blog pun ala ala biskut chipsmore sekejap ada, sekejap tak ada, how laaa to make money? haha!

Semuanya kosong!

Anyways Mama tak kisah sangat sebab Mama berblog ni sekadar suka suka jer, buat tempat mengumpul kenangan.  My online diary gitu.  Bila dapat duit dari berblog ni macam dapat rezeki terpijak.  Kalau tak dapat pun takpa, tapi kalau ada tu syukur & happy sangat sangat, tak gitu kawan kawan sekalian? ;-)
 
Hmm... nanti dapat duit ni leh laa bawak si kembar 3 pi berjoli katak... nak pi mana yer? Ehhh Mama nih, duit tu 2 bulan lagi kot baru nak dapat tapi dah berangan nak berjoli katak dah hehehe.

Happy blogging!
 

6 comments:

Nurul Ain Zulkarnaind said...

yong bru nak check ni hehe

aDisH.sHidA said...

salam..saya pun dah 0..cash out semalam hehe..xbanyak jugak..tp boleh la dari xde langsung kan

afrah hana said...

Rezki tu semua dgn izin Allah akk. Insya Allah ;))

Im selling tdg bawal, kain ela, batik sutera, ronasutra (rm42 only), shaklee and many more. Follow and like me on my

Fb page and profile: Mue Mue Closet
Instagram: @muemuecloset

Mieya Atiera said...

sabar ye. Lambat laun, dapat lah tu.

AJ AidaJohari said...

saya nk cuba nuffnang ni.tapi xreti la..mama boleh tunjukkan pd sy x mcm mne nk join..huhu..sy surirumah..tp sy ada blog, klu dpt income dr blog kn best..dpt bantu husband kn..lagi2 bln 7 ni sy akan bersalin ank kembar..huhu..

Mama Kembar 3 said...

AJ AIdaJohari: mama tak pandai nak buat tutorial. u pi ke website nuffnang ni & join nuffnang http://www.nuffnang.com.my/. Dah register nanti login & follow je instruction. if tak sure camna nnt u email me, InsyaAllah mama try guide u :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...