The Wolf is Back!

Salam dears,
This is good news for all book lovers.
Yup, the Big Bad Wolf book sale is back! 
Yay! Yahooo! Yabedabedoooo! ;-)

 It starts today.  
Seharian Mama tak senang duduk kat opis tau.
Dok membayangkan orang lain dah angkut abih buku buku yang aii nak :-P

63 hours of non-stop book shopping, bestnya!
Kalau dapat pi pagi pagi buta tu mesti syiok, tak ramai orang
so leh spent time pilih buku tanpa berebut *berangan*

Ikut hati esok pagi pagi lepas subuh aii nak pi dah.  Hantar si kembar pi taska then zassss terus sibuk pilih buku dah.  Tapi tu takat cita cita murni for now laa.  Realitinya tatau kul brapa baru leh kluar umah esok hehe.

Last year dapat rembat 13 books for RM110 ja, this year tatau laa brapa banyak buku nak dapat beli.  Mama slalu pi bawak beg recycle yang besar tu siap siap, senang nak usung buku banyak banyak.  Ishhh tak sabaq dah nih, cepattt laaa pagiii...

Labels: