Sedap!

Salam dears,
Sedap! Sedap! Sedap!  That's all I can say about these...

Desserts! Tak ingat apa nama semua but sangat sedappp.

Yang ni paling best - namanya Sticky Toffee Pudding.
Yummy!

Makan ni semua kat restoran D'italiane Kitchen kat Jaya 33, PJ.  Tadi lunch Mama pi situ coz bos belanja.  Ni second time Mama pi situ and my comment - sedap! The menu of course laa Italian food, tengok nama restoran pun dah tau kan.  

Tadi kitorang makan bruschetta, pizza (tak ingat nama), Spicy Beef Aglio Oilo and Alfredo Salmon pasta.  Semua sedap!  But the best part is of course laa the desserts and itu je yang Mama tringat nak snap pics pun hehe ;-).

Harga?  Gulp!  For me, telan air liur gak laa tengok the prices.  Nak kata mahal tu tak lah mahal giler cam makan kat hotel 5 star.  But tak lah murah cam makan kat kedai mamak kan.  Harga yang ok ok laa kot untuk restoran standard camni. 

But lucky for me, both time pi my bos yang belanja so aii makan free ja ahaha.  But kalau nak pi sendiri tu pikir 10 kali gak laa.  Kalau nak pi pun for special occasions je laa...kot?  Aii nih sayang duit lorr haha *jenis kedek memang camni ;-)*

Labels: