Bila Dah Ngantuk Sangat...

Salam dears,
Mata dah ngantuk sangat, tapi tak nak tido.  Bila di suruh tido, protes!  "Nanak tido! Nak tenyok tb!".  Okeh fine, tengok lah tv tu sayang *sigh*.  Tup tup...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 Dah tertido!  Dok camtu pun leh lena hehehe.

Mama pun angkat baringkan dia elok elok kat atas sofa tu.
Taapiii jap je pastu...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Dah separuh atas, separuh bawah balik dah.  
Cuma position jer lain hehehe

But still lena tak sedar apa hahaha.

Faris oh Faris, tu laa Mama suh masuk tido dalam bilik tanak.
Kan dah kena gelak sambil Mamarazzi snap snap pic upload dalam blog hehe.
Lenkali kalau dah ngantuk sangat tu pi laa tido dalam bilik yer ;-)

Hai laa anak, sentiasa jadi penghibur Mama.  
Sambil tido pun leh buat Mama tersenyum :-)

Labels: ,