Si Kembar Yang Debab!

Salam dears,
Kali ni Mama just nak share some pics saja.  Pics lama si kembar masa baby, time diorang tecik cinonet tapi debab debab belaka...

Memula kena tunjuk yang ni, masa umur 4 hari & cekeding yang amat.
Macam ada tulang ngan kulit jer, very fragile looking sampai ada sorang makcik yang kitorang jumpa kat klinik nangis tengok diorang.  Dia kesian sebab nampak my babies macam tak sihat jer...

But lepas tu, sangatlah kuat menyusu dengan jayanya sampai jadi debab!

 @ 3 months old

 @ 4 months old

 Fauzi (kiri) & Faris (kanan) @ 4 months old

Fahmi @ 7 months old

Faris @ 5 months old

Fauzi @ 5 months old

Dari kiri: Fahmi, Faris & Fauzi @ 7 months old


Skarang?


Dah besar panjang tinggi belaka...no more chubby chubby cheeks.
Tapi still cute kan? Eh eh terpuji anak sendiri plak hehehe ;-)

Yang sebenarnya Mama ni dok mencari pics nak print sebab dah beli voucher dari GroupOn untuk print 100 pcs pics for only RM29.  Dah lama dah beli, lagi a few days nak expired dah nih.  Tu pasal laa kelam kabut godek pc cari gambar nih hehe.  

Pasni nak cari pics untuk photobook plak, pun beli voucher GroupOn gak.  Tapi lambat lagi nak expire...relek aaa dulu.  Dah 2, 3 hari lagi nak expire baru kalut ye dak? Hampeh! hahaha ;-P
 

Labels: ,