The Samurai Is Back!

Salam dears,
Yes, it's back! It's back! The Samurai Burger is finally back, yahooo!  

The set = Samurai Burger + Sakura McFizz + Katsu Curry McShaker

Mama & Ayah memang sangat suka Samurai Burger nih.  In fact kitorang berdua lebih suka Samurai daripada Prosperity Burger.  Tapi dah laaamaaa sangat tak ada, rasanya dekat 10 tahun gak kot McDonalds tak buat Samurai Burger nih.  Slalu kitorang tertanya tanya, bila laa nak ada balik Samurai Burger nih.  Baru a few months back Mama jokingly kata kat Ayah nak email McD lah suh buat balik Samurai nih, tapi aii tak email pun hehe.

Tetiba smalam ternampak a big banner kat depan McD terpampang pic burger idaman hati nih.  Apa lagi, terus sepantas kilat kitorang pi beli hehe.  Balik umah eksited snap snap pic and terus ngap.  Sedapppp!  Mama suka sangat rasa manis manis teriyaki sos tu.  Owhhh...terubat rindu ku setelah bertahun menunggu hehe.  

Tak tau lah exactly when McD start balik Samurai nih and sampai bila akan ada.  Hmmm jawabnya ada kot minggu depan nih aii asyik ulang ulang makan McD jer hehe.  Tapi pi McD tak leh bawak si kembar 3 ni lah, bahaya! 

Apsal bahaya?  Sebab McD kan pandai...asal lalu kat McD je si kembar nih dah terbayang mainan.  Smalam masa dok line-up kat drive through pun si Fahmi dah cakap "Ayah, nak beli mainan!".  Dah laa skarang ni tengah ada mainan Ben10, if tetiap hari pi bawak si kembar, fengsannnn! 

 Si kembar 3 pun happy dapat mainan Ben 10 pojaan hati ;-)

Korang suka tak Samurai Burger nih?  Kalau ada sesapa yang cam Mama & Ayah, menunggu bertahun nak makan Samurai Burger nih, sila lah ke McD dengan kadar segera yaa.  Sebab tatau laa sampai bila akan ada.  Harap harap jangan laa cepat sangat stop & hopefully akan ada balik every year...please McD please... ;-)

Labels: , ,