Mari Memancing Bersama Si Kembar 3

Salam dears,
Jom pi memancing ngan si kembar 3 ni jom...jom...

 Putera lilin 3 orang on d way nak pi bekpes dulu sebelum memancing hehe

Nak memancing kat mana? Jauh ke?
Tak bahaya ke bawak budak budak tecik?

Ishhh tak lah.  Bukannya pi jauh pun, dekat jer...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Mancing kat dalam umah jer hehe ;-)
Tapi still needs adult supervision skit coz takut si kembar nih makan fish tu *sigh*

 Muka happy budak dapat pi mancing hehe.
Pastu sendiri declare "Faris annndaiii!"
Cehhh puji diri sendiri hahaha

 Yay! Fahmi & Faris dah dapat tangkap ikan!

Fauzi pun dapat, yahooo!

 Errr untuk menambahkan kosentrasi semasa memancing,
digalakkan pakai kotak atas kepala yer hehe

 Bangun pagi dengan tak mandi, tak gosok gigi, terus sambung memancing.
Syiok oooo mancing :-)

Mama baru je beli mainan tu last Friday.  Hari Sabtu pagi bagi kat diorang, boleh dok mengadap bendalah tu the whole day okeh.  Dari pagi sampai malam dok ulang 'nak angkap fish'.  Pastu bangun Sunday morning sambung lagi.  Sampai dah abih bateri laa benda tu hehe. 

Memang sangat berbaloi beli sebab si kembar ni enjoy sakan main. Harga pun tak mahal sangat, cuma RM29.90 ja.  Sronok tengok diorang kusyuk trying their best to pancing the fishes and I think it's good for their hands & eyes coordination.  

Tak lah senang sangat nak tangkap ikan tu coz piring tu berpusing pusing and ikan pun cepat je bukak tutup mulut.  Memula main Mama pun fail nak dapat ikan.  Tapi lepas a few tries opkos laa Mama terror kan hehe.

Pasni nak carik games yang camni lagi laa, boleh share & enjoy ramai ramai.  Maybe nak beli yang ala ala mini basketball plak kot, hari tu dah nampak kat kedai toys dah.  Hmm...tunggu next gaji kita beli yer :-)


Labels: ,