Blog Bersawang...

Salam dears,
Aduhh...lamanya Mama tak update blog kan?  Sampai blog pun dah bersawang laa orang kata hehe.

This past 2 weeks memang super duper bz!  Kat opis skarang Mama sorang sorang (opkos bos ada laa) coz my HR Exec tengah cuti bersalin.  So Mama kena cover keja dia.  Keja sendiri pun tengah banyak, bila kena top up ngan keja orang lain, bertimbun timbun laa jadinya.  So dari jejak kaki kat opis early morning sampai lah time balik memang tak sempat nak buat benda lain.  Lunch break kluar makan sambil releks lepak ngan opismate coz fenat asyik ngadap pc jer.

Balik umah dah lewat, layan si kembar 3 nih & buat keja umah skit.  Pastu tidokan diorang sambil niat 'jap lagi aku nak bangun update blog lah'...  Tapi sedar sedar dah kul 5.30 pagi! Aisehhhh dah tak sempat dah, terus siap siap untuk pi keja je laa jawabnya huhuhu.

InsyaAllah 3 hari ni cuti Mama akan try my best to update this blog.  Banyak crita yang Mama blum sempat nak kongsikan ngan korang.  InsyaAllah...I'll try... (bisik dalam hati: si kembar jangan kaco Mama, jangan kaco Mama, jangan kaco Mama....nak update blog).  Skarang ni pun sambil taip sambil kena dengar, tengok & layan si kembar nih - si Faris dok kalut tunjuk patung power langers dia nih, si Fauzi berkali kali paksa Mama tengok ultraman kat tv and si Fahmi dok jerit ngadu Fauzi ambik Omen dia haha ;-)

Hmmm...kat mana ntah simpan pics semua, aii terforgot laa plak.  Tu laaa...lama sangat tak update blog hehehe

 

Labels: