Saaayangg Fauzi!

Salam dears,
Pagi tadi masa kitorang on the way ke sesi terapi si kembar 3 nih, diorang pakat bergaduh bertampar dalam keta.  Actually si Fahmi & Fauzi yang bergaduh dulu.  Then si Faris join skaki, ambik side sokong Fahmi & tampar Fauzi *sigh*.

Mama pun terpaksa laaa masuk campur.  Ambik ko habis semua skali kena sergah hehe.  Diam laa jap.  Pastu Ayah plak suh Fahmi cakap sorry kat Fauzi and sayang Fauzi.  Dia pun buat laa.  Siap kiss pipi sampai bunyi muaahhhhh & hug hug bagai hehe.  

Terus tersengih sengih dak Fauzi tu kena kiss ngan abang dia.  Pastu si Faris pun join sekaki - semua pakat jerit "saaayaanggg Fauzi!" and peluk kiss kiss pipi.  Lagi laa gedik si tecik Fauzi tu sambil gelak manja + gatal hehehe.  Time tu Mama rasa cam sooo sweet tengok budak bertiga tu camtu :-)

Sangat sronok bila tengok anak anak berbaik & bersayang sayangan sesama sendiri kan?  Gumbira rasa hehe.  Tapi time diorang bergaduh?  Fenin kapla juga ada haha ;-)

 Dari kiri: Faris, Fauzi, Fahmi
Tak sempat nak snap pic tengah kiss muah muahh.
Dapat pic tengah bermanja manjaan camni je but still sweet right? ;-)

Labels: ,