Bila Dapat Yang Baru...

Salam dears,
Si kembar ni bila dapat apa apa barang baru, mesti happy & excited nak terus guna/pakai.  So bila Mama bawak balik sluar bermuda shorts untuk diorang malam smalam, terus semua on the spot mintak nak pakai jugak jugak.  Pakai berlapis ngan baju tidur diorang pun takpa, janji sluar baru mesti terus disarung hehehe.

 Tiga orang budak excited dapat sluar baru.
Nak buat sign 'peace' ler kunun nya tu, tapi ntah apa apa yang jadi hehe.
Si Fauzi kat tengah tu pakai baju lain coz baju tidur dia lencun basah main air kat taska *sigh*

 Ahli boyband terbaru di Malaysia ke nih? ;-)

 Macam clown pun ada hehehe

Bermuda shorts tu cam panjang skit untuk diorang.  Tapi terpaksa ambik size tu coz memandangkan perut diorang agak muncit, sluar yang size just nice perut plak sempit haha.  So beli laa yang panjang skit, dah nampak klakar plak.  Nasib ler nak oiii, janji leh pakai.  And tahan lama skit, save bajet aii hehehe ;-)

Labels: ,