Telekung Travel

Salam dears,
Just a quick update nak bagitau ada stok baru telekung travel kat blogshop Mama, jemput laa cuci cuci mata tengok tengok & shopping shopping hehe ;-)

ItsyBitsySecrets: Telekung Travel Batch 14




Untuk order, email ke:
itsybitsysecrets@gmail.com
Happy shopping! :-)
By the way, sorry blum sempat nak update crita tentang si kembar 3 yang encem.  I'm so d very busy with work coz now department-mate Mama cuti sakit so tinggallah aii kelam kabut sorang sorang buat keja 2 orang, nak curi curi masa edit gambar karang ayat update blog pun tak brani takut keja tak siap.  Err faham dak my explanation? hehe.  Kat umah plak, balik keja dah letih sangat.  Malam kul 10 tidokan si kembar, ngan Mama skali gone, fengsan sampai pagi hehe.  But InsyaAllah I'll try & find the time soon :-)

Labels: