Daphne Iking, Telekung & Mama

Salam dears,
Apakah kaitan diantara Daphne Iking, telekung dan Mama?  Perghh soklan skema smacam ler plak hehe.  Well...kaitannya ialah...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Daphne Iking beli telekung travel dari Mama! Yahooo! :-)
*senyum sampai telinga*
Masa memula dapat email order from Daphne, Mama memang rasa cam tak percaya jer.  Siap terpikir "ish betul ke ni Daphne Iking, kot kot imposter je nih?".  Coz zaman skarang ni ramai je yang suka guna nama, pic & identiti orang lain on the net kan.  

Lagi pun, Mama ni meniaga kecil kecilan je kat internet, camna lak a famous celebrity cam Daphne ni leh dapat my email?  So Mama siap search internet to verify her email address, and as soon as it lead to her blog, aii terus rasa semput fenin fenin lalat "it's her! it's her! Daphne Iking email kat aku!" *fengsan*.

So when she said she'd come over to see & buy the telekung yesterday afternoon, Mama punya lah shy shy cat sampai ajak opismate sorang temankan masa pi jumpa Daphne.  Opkos laa aii ketaq lutut skit nak pi jumpa dia, dia tu kan selebriti fofular hehe.  

She came with her hubby and her adorable daughter Isobel.  She's such a nice person, very friendly, nampak sempoi jer.  Pot pet pot pet cam dah lama kenal plak tu, so kurang laa skit aii nye shy shy cat hehehe.  And Daphne bagitau dia baca tentang telekung travel Mama nih from blog Cik Jannah.   (Psttt Cik Jannah, Daphne Iking read your blog! hehe)

Anyway, thanks Daphne!  U really made my day :-)

Labels: ,