Si Kembar Jumpa Selebriti!

Salam dears,
Baru baru ni si kembar dapat jumpa selebriti tau.  Selebriti ni agak glamer gak laa di kalangan kanak kanak.  Kalau sebut nama dia je mesti ramai budak tecik yang kenal.  Mak bapak budak tecik rasanya mesti laaagi kenal.  

Actually si kembar jumpa selebriti ni masa pi parti sepupu diorang last weekend.  Yang paling excited ialah si Faris, asyik laa nak tarik perhatian selebriti tu, siap jemput ajak makan lagi tau hehehe.  Well, siapa kah selebriti itu? Jeng jeng jeng....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Chicky KFC!  
Kira selebriti laa kan - glamer ramai orang kenal, biasa masuk tv etc etc hehe.

 
Ntah brapa kali ntah si Faris ni dok ulang salam ngan Chicky, star struck betul lah.


Tengok laa tu, si Fahmi & Faris berebut rebut nak tarik perhatian Chicky.
Si Fauzi not in d pic coz dia tanak datang dekat ngan Chicky.  Dia shy shy cat, tengok dari jauh je sambil tersengih sengih cam kerang busuk hehehe.

Tapi kejap je Chicky  datang, lepas birthday girl dah potong kek Chicky pun balik.  Yang cute nya, birthday girl takut kat Chicky, tanak pandang pun Chicky hehehe.  But even lepas Chicky balik si kembar 3 ni still enjoy.  Mau tak enjoy, dah laa dapat makan sedap, dapat main belon & macam macam mainan lagi.  Best!

Alisha, the cutie birthday girl & her papa.


Si kembar pulun makan kek sampai abih belemoih *sigh*

Lepas makan, dapat mainan plak, yay!

Errr...ingat ni umah sendiri ke nak oii?  Kotor laa lantai tu *sigh*

Cuba teka siapa saya - Fahmi, Faris atau Fauzi?
Hmmm sori, Mama pun tak sure ni sapa hehehe

Coklat ni sedappp! Si kembar suka sangat sampai maknya ni kena buat muka tak malu mintak tapau bawak balik skit hahaha. Mummy si birthday girl tu buat sendiri tau, kalau sesapa nak order pi laa survey kat blogshop dia, Yummyummy Delights.

Pic budak tomei ni nak selit gak kat sini, my darling little nephew Adam
Sweet kan senyuman dia, terpikat aii hehe.

Thanks Fara, Abg Mursyid & cute little Alisha for inviting us to the party.  Next year jemput lagi ekk hahaha ;-)

Labels: ,