Omen Celup

Salam dears,
Andai kata ada raksaksa gorgon yang datang menyerang, rasanya Mama & Ayah tak perlu risau kot.  Why? Coz kat umah ni ada tiga orang Omen celup yang gagah perkasa.  Jerit pekik "hiyahhh!  hiyahhh!" tiga orang Omen tu pun rasanya dah cukup untuk menakutkan para raksaksa sekalian, memang hebak!  Ooo wahai raksaksa, kalau ko berani datang lah...muahahahaha (gelak evil).
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pose istimewa dari taiko geng omen celup (Fahmi).
Tapi bantal bucuk terenter frame plak, spoil macho si omen hehe.


3 omen celup tengah melasak.

Omen beraksi ala ala superman masa naik motor.


 
Ehh ni apa kes tembak geng sendiri nih?
 

Lepaking lepas dah penat lawan raksaksa hehehe
 
Fahmi: Bila kita pakai ni kita jadi sangat power rangers tau.
Faris & Fauzi: Wowww!

Ishh sampai nak pi cuci yak pun tanak bukak topeng tu *sigh*
Ni kalau raksaksa datang, maunya raksaksa tu gelak guling guling tengok ni hehehe


Yang gelak gatai tu si Faris, yang bertopeng si Fahmi
and yang terenter frame cekci berpampers je tu si Fauzi.

Rasa rasa cukup ganas tak tiga omen celup nih untuk lawan raksaksa gorgon? ;-)

Labels: ,