Ishh Ikut Perangai Sapa Laa Nih? #2

Salam dears,
Asal sales katalog sampai je, si kembar rebut.  Sama naik sibuk nak tengok, nak belek belek.  Sampai Mama tak dak chance lah nak stadi katalong tu semua.  

Diorang plak yang lebih lebih, iyor iyor je macam laa diorang tu ada duit nak beli barang tu semua.  Hmmm actually kalau tadak duit pun tak salah belek belek sales catalog kan, stakat cuci mata tengok barang pun ok wat? kan, kan?

Pastu leh laa brangan bulan ni nak beli apa, barang ni perlu ke tak, ada bajet ke tak etc etc...ehhh ni cakap pasal si kembar ke pasal mak nya nih? Alahai...hehehe ;-)

Katalog dari Sogo pun layannn...

Ntah apa yang menarik sangat pun tatau laa.

Katalog from Toys R Us laaagi lah best!

 "Wow anyaknya enan, antiknya!" kata si Fahmi.
Si Faris plak tunjuk pic mainan tu & suh Mama bukak kluarkan mainan.  
Errr camna nak bukak, tu gambar je laa sayang...



Dok bincang nak beli yang mana satu ke tu kembar?
Dah decide nanti mintak kat Ayah yer hehehe

Hmmm si kembar nih, dah laa suka window shopping, belek sales katalog pun suka.  Macam malam smalam, pakat layan katalog Toys R Us tu sampai dekat sejam gak tau, sampai khatam tiap tiap page laa kiranya hehehe.

Ish ish ish...ikut perangai sapa laa ni agaknya kan? ;-)

Labels: ,