Masuk Wad


Salam dears,
Hari ni Mama bersiaran dari hospital. Yup, Faris dah admitted petang smalam (Isnin 3 oct) sebab ulcer mulut tak baik baik lagi.  

Makan minum still tanak sampai badan dia dah kurus keding dah. And now, gusi plak start berdarah sebab kat gusi pun naik ulcer. Sian sangat sangat kat dia. Mama pun sama naik nangis bila dia nangis sakit :-(

Mak Mama suggest ambik air penawar n cuba rawatan cara Islam gak. So Mama dah mintak mak mertua tolong carikan hari ni. Harap harap dapat bantu bagi cepat pulih n cepat dapat balik umah. Rindu ngan Fahmi n Fauzi gak ni.

Korang tolong doakan moga Faris cepat sembuh ya. Thanks!

Labels: ,