Penakut!

Salam dears,
Kalau berdasarkan tahap kelasakan si kembar nih, nampak gaya diorang macam anak jantan yang macho habis.  Taaapi....bila tengok kartun Monster House je pun dah pakat....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
...lari sembunyi belakang sofa! hehehe

Aduhai...apa kes ni sembunyi ramai ramai nih? 

 Ni lah watak yang diorang takutkan tu, asal kluar je orang tua ni
mesti pakat lari nyorok hehehe

Diorang suka sangat movie kartun Monster House nih.  Memang leh layan dari awal sampai habis, cuma nya kejap kejap lari nyorok, kejap kejap lari nyorok.  Kelakar giler tengok diorang beramai ramai lintang pukang pi blakang sofa camtu hehehe.

Hmmm penakut jugak anak anak Mama ni yer?  Takpa laa, kecik lagi kan so okay lah nyorok blakang sofa kan.  Jangan bila besar nanti pun camni dah lah, jatuh saham kang.  Nanti anak anak dara segak semua takat pandang sebelah mata jer nak oiii hehehe ;-)

By the way, dikesempatan ni Mama sefamily nak ucapkan Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin.  If ada apa salah & silap, mana lah tau kalau ada entry yang menyinggung perasaan ker, maapkan lah yer... 

Saja ucap awal awal kat korang kot kot sebelum raya ni dah tak sempat nak update blog dah, maklumlah sibuk nak mengemas umah yang sekangkang kera nih hehehe.  Enjoy your Raya & the holidays! :-)
 

Labels: ,