Tiang Pun Patah!

Salam dears,
Punya laa ganas nya si kembar ni, sampai tiang lampu kat umah Mama ni pun leh patah tau!  Tak percaya???  Korang tengok lah sendiri...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 Tiang dah 'patah' dah huhuhu...

Dulu cantik je tiang lampu aii tu.

Haaa kan betul Mama cakap, tiang tu dah 'patah'.  Abih rosak sticker aii yang cute tu, skali tercabut dah tak leh tampal balik dah, maklumlah sticker murah jer.  And bukan leh beli part tiang tu je plak tu.  Hmmm adakah ini bermakna sudah tiba masanya untuk ganti sticker baru??? ;-)

Labels: ,