These Shoes Are Made For Walking...

Salam dears,
These shoes are made for walking...

 
 

...walking on the catwalk je laa kot, or pegi kenduri, or pegi dinner function maybe? Or anywhere yang senang nak control ayu :-)

But when you have three very active triplets boys?

...THESE are the shoes that's made for walking...and running around ;-)
 
 
 
No more sexy high heels for me, not even masa pegi kenduri *sob*sob*

Sejak ada si kembar nih, Mama lebih selesa pakai flat sandals je bila kluar jalan jalan.  Kat opis pun Mama dah tak pakai high heels cam dulu, rasa kekok plak sebab dah terbiasa pakai flat shoes - flat but not too flat, still ada a bit of maybe 1/2 inch heels, but not as high as it used to be.   Maybe bila si kembar dah besar (and badan Mama makin kecik hehe), boleh laa kot pakai balik 2, 3 inch heels? *berangan jap*


(note: all pics are from google)

Labels: