The Talented Mr Fauzi

Salam dears,
My cute little Mr Fauzi nih memang sangat talented tau.  Macam macam bakat and skill yang dia ada - jadi superman merempit boleh, jadi pelukis boleh, jadi ahli akrobatik pun boleh.  And lagi satu talent / skill yang dia ada ialah.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 
 Buat bubble air liur!  Yeehaaarr! 
Eiii yukssss!!! hahaha!

Sangat laa semangat dia dok practice skill terbaru ni 
sampai basah lencun leher & baju, pastu menitik nitik atas lantai (yuksss!)

Very, very cheeky boy ;-)

Walaupun bakat ni agak gross, tapi ok wat, save duit aii tak yah beli mainan air sabun bubble bubble tu kan?  hehehe...

Dulu si Faris pun suka main air liur buat bubble camni, but for now dia dah stop and terberjangkit kat si Fauzi.  Hmm nanti if Faris start balik, pastu Fahmi plak join, mau penuh lantai umah ni ngan air liur agaknya *sigh*

Haaa korang leh buat bubble camni?  Ni kira skill gak ni tau hehe.  Mau challange sama Fauzi???  ;-)

Labels: ,