Melepak...

Salam dears,
Hari ni cuaca kat sini best je, redup & angin bertiup sepoi sepoi bahasa.  Sangat sesuai untuk aktiviti bermalas malasan and melepak bersama family.  Si kembar pun pakat melepak kat tempat fevret diorang.  Korang tau tak kat mana?  Dekat jer tempatnya...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Tempat fevret...best tau, redup jer kat bawah nih ;-)

Nasib baik laa kembar 3 je, leh muat tiga tiga kat bawah meja tu.  
If kembar 4, kena cari port lain laa plak hehehe

Korang plak melepak kat mana hari nih? :-)

Labels: ,