MALAS

Salam dears,
Hari ni Mama dilanda kemalasan tahap kronik.
Aii dunno why...
but celik je mata pagi tadi dah terasa dah virus M satu badan.
Rasa malas yang teramat amat malas.
Malas + letih = mood ke laut.

Masa nak kluar umah pagi tadi
si kembar plak pakat buat perangai.
Meraung protes & nak itu nak ini.
Virus M = malas pun cepat je bertukar jadi virus M = marah!
Sian si kembar sebab Mama depa sentap pagi pagi.
Skarang ni bila ingat rasa menyesal laa plak :-(

Abihnya Mama mai keja dengan tadak semangat.
Nak buat keja pun malas.
(erkk harap bos aii tak baca nih)
Nak bercakap ngan opismate pun malas.
Nak jawab tepon pun malas.
Nak kluar pi lunch pun malas.
Nak update blog pun malas...
 
Rasa cam rajin nak buat satu benda ni jer 
- balik umah and tidooo!
Recharge mind & body.
Malangnya tak boleh :-(
 
Korang pernah rasa KEMALASAN yang amat sangat camni tak?

Sekian, terima kasih kerana membaca entri tadak motif ini.

Yang benar,
Mama yang M :-p


p/s - cepat laa kul 6...cepat laa kul 6...cepat laa kul 6...cepat laa kul 6...

Labels: