Dah Pasang Dah

Salam dears,
Ni sambungan daripada entry sebelum ni, pasal cadar baru untuk si kembar.  Sebenarnya cadar omen dah sampai lama dah, tapi Mama dok bertangguh nak pasang.  Sebabnya risau kot kot si kembar ni terlebih excited sampai tanak tido, kang susah plak aii.  Orrr...kang pakat bergusti ala ala omen plak dalam kelambu tu, tak ke haru jadinya?

Finally, malam smalam Mama dah pasang cadar omen tu.  Masa memula tengok, memang heroes tiga orang nih excited menjerit jerit "Omen! Omen! wow anteknyaaaa!" sambil dok tunjuk kat cadar.  Siap pakat mencangkung atas cadar nak belek pics omen tu dekat dekat wokeh...cute giler tengok diorang time tu hehehe

Cute kan?  Tengok laa sapa yang pilih kan, kan? hahaha!

Nasib baik laa walaupun excited, bila dapat susu diorang still nak tido.  
Dah puas belek belek omen, semua terus bum bum ngan aman, fuhhh lega aii hehe :-)


p/s - Mama sedang berkursus dari 13-17 Jun and tak dapat akses internet di waktu siang, so malam baru Mama balas jejak ke blogs korang yer :-)

Labels: ,