Dah Encem Dah...

Salam dears,
Upacara potong memotong rambut si kembar dah settle dah petang smalam.  So diorang skarang dah encem dah... or should I say dah makin bertambah encem??? ;-)

 Bila rambut camni, lagi laa nampak sama tapi tak serupa.
Mama pun leh terkonpius camni... 
 
 From this view, aii also dunno who's who...

Haa tengok dari depan ni baru leh cam - dari kiri Fahmi, Fauzi and Faris.
 
Selambanya si Fauzi dok menggentel cuping telinga si Faris, Faris pun releks jer hehe

Mama suka diorang rambut pendek camni, senang nak diurus.  Muka pun nampak bersih jer walaupun very d cheeky look.  And Mama rasa it brings out their eyes & long eyelashes (chewahhh! hehe).  Camna, encem kan?  *asyik laa puji anak sendiri hehehe* ;-)

Labels: ,