Belemoih Tapi Sedap!

Salam dears,
Tengah tengah malam nih, tetiba rasa nak makan burger.  Tapi burger bukan sebarang burger, nak burger daging special yang sangat sloppy and belemoih (comot) from Om Burger.  Tetapi malangnya jauh sangat laa plak, kat Ampang Jaya nuu haaa, aii kat cheras...uhuk uhuk...

Burger pojaan hati ku, memang belemoih, tapi sangat sedap wokeh.
Kecuq ayaq liuq dah ni aihhh!
(pic taken from Motormouth)
 
Tokey burger in action
(pic taken from BangsarBabe)

 Owhhh sedapnya....
 (pic taken from BangsarBabe)

Mama memang suka makan burger (sebab tu laa aii debab haha!), especially yang beli kat warung burger tepi tepi jalan tu.  Tapi sejak rasa Om Burger yang amat sloppy / belemoih nih, burger lain semua rasa tak best dah, semua tak leh lawan kesedapan Om Burger tu *drooling*...

Korang pernah dengar tak pasal Om Burger nih?  Kalau nak tau kat mana location nya sila Google je laa yer, aii dunno to story the direction hehehe.  And ekceli kali terakhir Mama makan Om Burger ni ialah setahun yang lalu kot, so aii dunno gerai tu still ada lagi ke tak kat situ, ada sesapa tau???



p/s - Mama nak masuk tido dah nih, sambil mimpikan burger pojaan hati aii, boleh? hehe ;-)

Labels: