Rezeki

Salam dears,
Ini entry yang dah long overdue, sebab hadiah dah lama dapat but asyik laa tertangguh nak buat entry ni.  Sorry ye puan puan penganjur sekalian, walaupun entry ni lambat tapi hadiah daripada korang sangat Mama hargai :-)

Sumber rujukan yang sangat berguna.  Ni hadiah daripada Jieda untuk kategori follower bertuah 'Mari Membaca Giveaway'

(pics from en google)
Dapat RM15 daripada Sumimie untuk 'Sumimie-kawai Baby Collection Opening Blog Giveaway'.  Dah selamat buat beli jajan dah pun hehehe

Thanks Jieda and Sumimie!

Setiap hadiah yang dapat bila menang contest / giveaway, adalah rezeki yang amat di alu alukan, betul tak? :-)

Labels: