Faris Plak Dah...

Salam dears,
Weekend lepas si Fahmi and Fauzi tak sihat, batuk & muntah muntah.  Mama susah hati. Yesterday diorang bertambah sihat, makan pun lalu.  Mama senang hati.

Hari ni, Mama start susah hati balik.  Sebabnya giliran si Faris plak dah untuk tak sihat.  On the way to taska pagi tadi, dia muntah dalam keta.  Cikgu bagitau masa kat taska plak, dia muntah 1 kali, badan pun dedar.  Balik umah malam ni, Faris muntah lagi dua kali.  Mula laa Mama risau balik nih. Mintak mintak malam ni dia boleh tido lena lah harapnya...

Hmmm camni laa si kembar ni, slalu take turns bergilir gilir bila sakit atau pun tiga tiga serentak.  Tak sabar rasanya nak tunggu tiga tiga orang kembali sihat seperti biasa, tak dak batuk batuk, tak dak muntah muntah.  Cepat laa sihat wahai anak anak ku sayang, Amin...  


p/s- bila anak anak tak sihat, hanya kerisauan yang bersarang dalam kepala nih, mood nak berbelog pun ke laut...

Labels: ,